sunnyfunny -

Kjempe dårlig til å blogge

Hei, i det siste har jeg vært veldig dårlig til å logge inn på bloggen å vært rett å slett får lat til å blogge, døgnrytmen min er ødelagt, men den skal jeg prøve å få på plass igjen. åsså har jeg vært på hytta til pappa i Kongsfjord, å litt innom berlevåg, å det va det gøy, vi dro på tivoli i Båtsfjord, altså meg, Remy, Simon, Sander, pappa, stemor, og stebestemor!

men uansett, jeg har fått min nye mobil og kjole, jeg ble kjempe glad, å hører på musikk på mobilen hele tia, har jo lasta ned musikk da.

igår solte jeg meg her er noen bilder fra det, har redigert på 2 av bildeene

 

jakker

ja, hei igjen.

æ har sett på noen jakker, å æ har bestemmt mæ får å  vise dokker ka æ syns e fint. å æ vil gjerne vite kordan du syns e finest, æ klare ikke å velge 1 fordi alle 3 e nydelig! kanskje æ ikke får 1 av dem men det e lov  å ønske sæ!
        rosaogrå                                                 svartoghvit                                      blåoghvit                          hvitoggul

 

 
lyseblåogblå                                                  plommelillaoglyselilla                            hvitoglilla                     


 

-hvilken er finest?

hilsen synne

bestilit ny kjole!

hei, hallo!

igår så gjore æ å mamma ei avtale om vis æ gjor dit å dat så sku vi dra på et sted å bestille en kjole eller noe annet! men æ valgte kjole

den va fin i alle farger.. men syntes svart var finest!

-tycks?

-hadde den vært noe får dæ?
sanktansaften 2012 much

jaja, alle kan miste blogglysten sin helt, men alle kan få den til å lyse opp igjen. i år har jeg vært på hytta i indrekiberg med mamma, bestefar å bestemor. vi dro på fredagen så ble vi til søndags kveld trur jeg. men uansett, vi handlet på rema, godter, potetgull å sånt mann trenger til hytta! eller en vellykket hyttetur. det er herlig med sommferie...hehe!

vennlig hilsen synne!


nestsiste dag i 6.klasse!

6.klasse..? var en fin tid, men nå hopper vi over til 7'ene, vil ikke si dette men vi hadde akuratt ikke det beste.. dem gjore ingenting med oss, ta oss med på tur og liksom gjøre nåt! så kanskje æ flytter klasse i 7'ene til en annen.

det kommer til å bli annerledes! bildan æ har

 


æ e så stygg, dårlig klædd.. alt, men kanskje æ slætte det her da! ses

Siste skoledag da det gjelder jobbing

Idag den 18.06.2012 var den siste 6.klasse jobbingen, med bøkene, å fag..

Nå blir det bare skoleturer å avsluttning i gymsalen fremover, men jeg syntes det var veldig urettferdig får 6a å 6b at vi ikke får klasse avsluttning fordi læreran ikke vil det, somsom andre klasser, c å d klassen. dem skal på overnattingsturer, c har vært å har fått 4 dager fri pga det, men nei, vi andre må sitte inne å ha limbo i klassen, gud kor gøy!

men ser frem til et nytt skoleår i 7.klasse der jeg begynner 22.August trur jeg. å leirskole..

Tirsdag: tur til kjærlighetstien

Onsdag: vet ikke, levere inn bøker

Torsdag: skole til kl.11 frem til 11 kos med godteri til godteri til 30 kr (lol, teite regler) å en brus!

Kommer til å savne å gå 6.klasse, hehe! men glæder mæ til 7'ene! da e vi størst.. å da får æ lov til mer garantertHvilken klasse begynner du i til høsten?

Har du gådt ut 6.klasse før?

Trenger hjelp!

Heihei!

Nå er det Synne som blogger, å jeg lurte veldig på om hvilken kjole du syntes er finest? du kan velge kun to, bare ta et tall f.eks kjole nr.2 bare eksempel.

Nå snakker vi skoleball.. jule, nyttårs og valentinball, så si til meg hvilken kjole som passer fintest, velg to stk!
 tokk dem bare i random rekkefølge, men syntes rad to var sommerlig mens rad en var vinterlig, men tenk på det jeg sa!

Synne

..Mathisen Thorsen

Jeg har blogget på flere blogger før, men jeg ville ha en med min kjære Ronja så her starter jeg! æ kommer til å skrive på dialekt og blogge om innkjøp å ting som skjer rundt meg å ting som faller meg inn.

Min historie:

Født, 26.Oktober, Kirkenes sykehus, klokken 08:54 år 2000

Fra jeg var født å til jeg var 5 år, så bodde jeg en liten plass kalt Vardø, hadde et fint liv der, med venner å bestevenner, det er det beste jeg har opplevd, æ gikk i en barnehage, kan huske æ pleide å stor trives der, med venninan mine og kompisne mine

alt var bra! men en dag så ble det slutt mellom mamma å pappa, da flyttet æ å mamma til et annet hus i vardø, det var vanskelig uten pappa, vi hadde ingen som kunne passe mæ, på natten da mamma hadde kveldsvakt, så da måtte min kjære snille bestefar kjøre helt fra Vadsø får å passe på mæ! men til slutt kunne ikke det gå lenger, så vi måtte flytte til Vadsø, der hadde æ det bra, skjønnte ikke va som skjedde, den dagen jeg dro fra Vardø, husker æ va me lotte (naboen min i vardø før) så hadde ho klistremerker, æ ville ha den rosa kanin men så fikk æ den blå.. jaja nokk om det, så kom mamma å henta mæ, så satte æ mæ i bilen, så dro fra vardø, skjønnte ikke at det sku bli så rart, mistet vennene mine, alt.. men fikk jo det bra i vadsø!

men jeg vil tilbake til vardø... men er gla får at jeg fikk kontakt med vennene mine igjen i 2010, nå kjenner jeg nesten alle like godt som før!

                                                                                                 Da jeg var 0-5 år

             
            
                                                                                         Da jeg var 5-7 år 

              

                                                                                               2011-2012
                   

 Idag: jeg er en jente fra vadsø som liker å ta bilder, være med venner å få øye på nye ting! ikke minst shopping! jeg er 11 år blir 12 i vinter, begynner i 7'ene til høsten. in love, taco, rosa, pc..di vanlige greiene!

Håper dette var en nokk utfylende tekst om meg
blogges


Vi er to jenter på 11 og 12 år og vi begge begynner i 7'ende klasse. Den ene jenta heter Synne å bor i Vadsø mens hun andre jenta heter Ronja-Isabel å bor i Lakselv. Vi kommer til å blogge om våres hverdag og mote, innkjøp og litt annerledes! Enjoy it.


+Add oss!

Søk i bloggen


Design av

missindecisive
hits