Kjærlighetstien... (sunnyfunny)

Kjærlighetstien...

Hei, idag var 6.klasse, bortsett fra c-klassen (seff).. på tur.

Tokk masse bilder med skolekamra, vis vi får disse bildene så opptaderer jeg denne vis jeg får bildene.. som må bli et par dager..

Jaja, vi måtte møte opp på sentrum skole halv 9, det er med vadsø hallen.. så måtte vi stille på rekke å gå hele nyborg veien på rekke, noe vi i klassen var i mot, vi gikk ut av rekka hele tiden, læreren gikk, å stoppet om, å om igjen.. så ble vi lei å løp over veien da en trailer kom, så løp vi ned til kjærlighetstien, det er med kiwi å ned der, litt ut, kanskje der med thomaselva, va gøy, va med pia, karl-einar, sunniva, siri og noen flere!

Lill hadde med seg kamra får en gangs skyld.. så fikk æ låne den, ho ga beskjed først da æ satt å grillte pølser, å sol hadde lyst å ta bilder, så sa æ, sol kan ta den før mæ, da æ hadde spist pølsen så kom kristin å tokk den før mæ, så fikk æ ikke kamra, så sa æ kan æ få kamra nu, du har hatt det lenger! så gikk ho rundt å tokk bilder av alt det æ skulle ta bilde av, så gikk æ å satt mæ me sekken min, å tokk opp en ny pølse å grillte den, da den va færdi gikk æ til sekken min igjen, å spiste, satt med pia, når kristin kom så sporte æ om du æ kunne få kamra, så kom ho med en mørk stemme, synne......*7 sekunder* æ har bare hatt den i 5 minutter.., så sa æ, ja, kan æ få den da?, da la ho fra sæ kamra, å hoppa på mæ, å begynnte å slå mæ.. tokk takk i foten hennes så ho datt over mæ, så kasta æ kakaokoppen i hauvet hennes så tokk ho sekken sin å gikk til sarah å noen andre, sa noe veldig stygt til henne etter det... men ellers har turen vært morsom!
  5 kommentarer i "Kjærlighetstien..."

Postet av: stine pleym
naais ! ser ut som du har hatt en fin tur ;) men ikke så vældi smart av dæ å snakke ( baksnakke) ho på nett ? :)
19.06.2012, 17:25
URL: http://stinepleym.blogg.no
Postet av: anetteeee
det er så kult og ikke høre på læreren, gå ut av rekka og sånt:) Men eller ser det ut som du fikk en fin tur!:)
19.06.2012, 18:17
Postet av:
Ironi anette ?
19.06.2012, 19:00
Postet av: stine pleym
ka du trur ? :D
19.06.2012, 23:07
URL: http://stinepleym.blogg.no
Postet av: Synne og Ronja
anetteeee: skjer med at du kommenterer alle feilan mine? skal æ bynne å finne feil me dæ?
19.06.2012, 23:11
URL: http://sunnyfunny.blogg.no/

Skriv en kommentar


Vi er to jenter på 11 og 12 år og vi begge begynner i 7'ende klasse. Den ene jenta heter Synne å bor i Vadsø mens hun andre jenta heter Ronja-Isabel å bor i Lakselv. Vi kommer til å blogge om våres hverdag og mote, innkjøp og litt annerledes! Enjoy it.

+Legg oss til som venn på blogg.no

Kategorier

Blogg Ronja Synne Ønsker/ting jeg vil ha

Arkiv

Juni 2012

Søk i bloggen


Design av

missindecisive
hits