Synne (sunnyfunny)

Synne

..Mathisen Thorsen

Jeg har blogget på flere blogger før, men jeg ville ha en med min kjære Ronja så her starter jeg! æ kommer til å skrive på dialekt og blogge om innkjøp å ting som skjer rundt meg å ting som faller meg inn.

Min historie:

Født, 26.Oktober, Kirkenes sykehus, klokken 08:54 år 2000

Fra jeg var født å til jeg var 5 år, så bodde jeg en liten plass kalt Vardø, hadde et fint liv der, med venner å bestevenner, det er det beste jeg har opplevd, æ gikk i en barnehage, kan huske æ pleide å stor trives der, med venninan mine og kompisne mine

alt var bra! men en dag så ble det slutt mellom mamma å pappa, da flyttet æ å mamma til et annet hus i vardø, det var vanskelig uten pappa, vi hadde ingen som kunne passe mæ, på natten da mamma hadde kveldsvakt, så da måtte min kjære snille bestefar kjøre helt fra Vadsø får å passe på mæ! men til slutt kunne ikke det gå lenger, så vi måtte flytte til Vadsø, der hadde æ det bra, skjønnte ikke va som skjedde, den dagen jeg dro fra Vardø, husker æ va me lotte (naboen min i vardø før) så hadde ho klistremerker, æ ville ha den rosa kanin men så fikk æ den blå.. jaja nokk om det, så kom mamma å henta mæ, så satte æ mæ i bilen, så dro fra vardø, skjønnte ikke at det sku bli så rart, mistet vennene mine, alt.. men fikk jo det bra i vadsø!

men jeg vil tilbake til vardø... men er gla får at jeg fikk kontakt med vennene mine igjen i 2010, nå kjenner jeg nesten alle like godt som før!

                                                                                                 Da jeg var 0-5 år

             
            
                                                                                         Da jeg var 5-7 år 

              

                                                                                               2011-2012
                   

 Idag: jeg er en jente fra vadsø som liker å ta bilder, være med venner å få øye på nye ting! ikke minst shopping! jeg er 11 år blir 12 i vinter, begynner i 7'ene til høsten. in love, taco, rosa, pc..di vanlige greiene!

Håper dette var en nokk utfylende tekst om meg
blogges


  6 kommentarer i "Synne"

Postet av: ida hildonen -
Bra begynnelse synne og ronja, får bare håpe dokker beholder den hær bloggen en stund, veldig bra den hær! allerede en fast leser! :)
17.06.2012, 21:05
URL: http://hildoonen.blogg.no
Postet av: karine
sjønnete jenta i vadsø e så glad i dæ skulle åsså ønke du fløtta tebake men dt kan du jo ikke men når man bor så¨nært kan man jo holde ontakten stadig vekk
17.06.2012, 21:06
Postet av: Julie
Fast leser allerede, nu! Super blogg jentan mine ♥ Håper dokker fortsetter med bloggen. Kos dokker ♥
17.06.2012, 21:21
URL: http://nonstoop.blogg.no
Postet av: majapus'n
fin blogg :)
18.06.2012, 13:16
Postet av: Cecilie
Denne bloggen var veldig fin!<3 dokker må ikke bytte mer nu, fint innlegg snuppa <3
18.06.2012, 14:08
URL: http://www.Cecilye.blogg.no
Postet av:
Dialekt? Bokmål mener du vell, søta:)
18.06.2012, 15:42

Skriv en kommentar


Vi er to jenter på 11 og 12 år og vi begge begynner i 7'ende klasse. Den ene jenta heter Synne å bor i Vadsø mens hun andre jenta heter Ronja-Isabel å bor i Lakselv. Vi kommer til å blogge om våres hverdag og mote, innkjøp og litt annerledes! Enjoy it.

+Legg oss til som venn på blogg.no

Kategorier

Blogg Ronja Synne Ønsker/ting jeg vil ha

Arkiv

Juni 2012

Søk i bloggen


Design av

missindecisive
hits